Bugun...



ANTAKYA'DA BAKANLARIN KATILIMI İLE SPOR SALONU AÇILDI.
Tarih: 29-07-2013 18:05:39 + -


ANTAKYA BELEDİYESİ ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU BAKAN ŞAHİN VE BAKAN ERGİN’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI


ANTAKYA'DA BAKANLARIN KATILIMI İLE SPOR SALONU AÇILDI.

Antakya Belediyesi tarafından Stadyum yanı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bitişiğinde yapımı tamamlanan Antakya Belediyesi Çok Amaçlı Spor Salonu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in katılımıyla açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunuldu.

            Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen tesisin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, ilçe başkanı Emrullah Gülen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç, meclis üyeleri, daire müdürleri katılım gösterdi.

            Konuk bakanlar çok amaçlı spor salonu olarak kullanılacak tesisi gezerek incelemelerde bulundular. Başkan Savaş tesis hakkında konuklarına bilgiler verdi. 20 metre eninde, 40 metre boyunda standart ölçülerde yapılan çok amaçlı spor salonunun basketbol, voleybol gibi spor branşları için kullanılacağını, step, aerobik, badminton, judo branşları da dahil olmak üzere değişik branşlarda kurslar düzenlenerek sporcuların yetiştirilmesine aracılık edeceğini, ayrıca salon sporu branşlarındaki takım ve sporcuların antrenmanlarını burada gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

            Ziyarette konuk bakanları tesiste Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün sporcuları karşılarken, bakanlar sporcularla bir süre sohbet ederek, başarılar diledi.

            Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin, tesisin yapımında emeği geçenleri kutlarken, hayırlı olması temennisinde bulundular.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Hatay Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI