Bugun...



Arsuz Belediyesi Kent Konseyi Oluşuyor ..
Tarih: 29-11-2014 14:16:24 + -


Arsuz Belediyesi, ilçenin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının ve vizyonunun sürdürülebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirleneceği, tartışılacağı ve çözüm geliştirileceği, en önemlisi de ortak aklın esas alınacağı kent konseyi için çalışmalarını hızlandırdı.


Arsuz Belediyesi Kent Konseyi Oluşuyor ..

Arsuz Belediyesi, ilçenin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının ve vizyonunun sürdürülebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirleneceği, tartışılacağı ve çözüm geliştirileceği, en önemlisi de ortak aklın esas alınacağı kent konseyi için çalışmalarını hızlandırdı. Arsuz Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurul Üyeliği için 20, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi için de 5 muhtarı belirlemek amacıyla belediye binasında gerçekleşen seçime ilçe genelinde hizmet veren 34 mahalle muhtarı eksiksiz olarak katıldı.

Muhtarların yanı sıra Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci ile birim müdürlerinin katıldığı toplantı öncesi, Başkan Nazım Culha Kent Konseyi’nin görev alanları ve yetkilerini anlattı, daha sonra da muhtarlardan mahallelerin sorunlarını, öneri ve temennilerini dinledi.
Kent konseyinin ilçenin sorunlarının tespiti ve çözümüne ilişkin önemli katkılar sunacağına inandığını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Kent konseyleri şeklen yapılır ve öyle kalır. Ama Arsuz’da bu böyle olmayacak. Muhtarlar, sendikalar, sivil toplum örgütleri, odalar gibi her meslek grubundan temsilci seçerek, herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği bir kent konseyi kuracağız ve her 3 ayda bir toplanacağız. Kısacası bu kenti sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizler olmasanız, halkımız olmazsa zaten bizlerin burada olmasının da hiçbir önemi yok” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI