Bugun...



Arsuz Belediyespor Kupayı İstiyor
Tarih: 07-07-2015 07:49:44 + -


Hatay’ın Anavatana katılması münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleşen Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nda üçüncülük elde etti.


Arsuz Belediyespor Kupayı İstiyor

Hatay’ın Anavatana katılması münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Erhan Aksay Futbol Turnuvası kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleşen Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nda üçüncülük elde eden Arsuz Belediyespor, çeyrek finale yükselme maçında da oldukça iddialı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı, zaman zaman gerilimin yükseldiği, zaman zaman da heyecanın zirveye çıktığı turnuvada ciddi bir performans ortaya koyan ve turnuvaya da renk katan Arsuz Belediyespor, çeyrek finale yükselme maçında 9 Temmuz 2015 Perşembe günü saat: 22:00’de Belen Kaymakamlığı ile karşı karşıya gelecek.
“Kupayı istiyoruz”
Erhan Aksay Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nda mücadeleci ve zevkli maçlara imza attıklarını söyleyen Arsuz Belediyesi Futbol Takımı sporcusu ve Arsuz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hüseyin Yangın, “Hatay’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttırmak amacıyla düzenlenen turnuvada önemli olan skordan çok, centilmence mücadele ortaya koymaktır. İlçeler arasında kaynaşmayı da sağlayan böyle bir turnuvada yer almaktan gurur duyuyoruz. Belen, İskenderun, Arsuz, Erzin, Payas ve Dörtyol ilçelerinden 16 takımın futbol adına yakışır bir mücadele ortaya koyduğu Erhan Aksay Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nda ilk dörde giren takımlar, Antakya Grubu’nun 12 takımı ile eleme usulü çeyrek finale yükselme maçlarını oynayacak. Bu bağlamda Körfez Turnuvası’nın üçüncüsü olarak, bizler de çeyrek finale yükselme maçını oynamaya hak kazandık. Hedefimiz final maçına katılarak, bu yıl ilk kez katıldığımız turnuvadan şampiyonlukla ayrılmak ve kupayı ilçemize getirerek Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha’ya hediye etmektir” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI