Bugun...



Arsuz'da Savaş ve Culha El Ele…
Tarih: 20-07-2014 17:48:10 + -


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz İlçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.


Arsuz'da Savaş ve Culha El Ele…

Arsuz’un Karaağaç Mahallesinde halk ile buluşan Lütfü Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin’de eşlik etti.

    Ekmeleddin İhsanoğlu’na Destek İstediler

    Karaağaç halkı tarafından alkışlarla karşılanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Karaağaç halkına öncelikle seslenen CHP Arsuz İlçe Başkanı Av. Faik Çekin, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine değindi. Çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun halkın seçeceği ilk Cumhurbaşkanı olabilmesi için gece – gündüz çalışacaklarını kaydeden Çekin, bölge halkından İhsanoğlu için destek istedi. İlçe Başkanı Çekin’in ardından Cumhurbaşkanlığı sürecinin ülkenin gidişatını belirleyecek bir süreç olacağını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da; “azami hassasiyet gösterip bu seçimlere katılıp Cumhurbaşkanı adayımızı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemeliyiz” dedi.

Culha; İtibar Etmeyiniz

     Arsuz Belediyesinde geride bırakılan 3 ay içerisinde yapılandırma ile ilgilendiklerine vurgu yapan Başkan Nazım Culha; “biz bu süreci 10 Temmuz tarihi ile tamamladık. Bundan sonra hizmet sürecine odaklanmış durumdayız” diye konuştu. Öte yandan, Karaağaç bölgesinde belediye temizlik yapmıyor şeklinde spekülasyonlar olduğuna da dikkat çeken Başkan Nazım Culha; “biliyorsunuz ki bölgemizde ki temizlik işlerini Envitec firması yapıyor. Bizler elimizden geldiğince bölgemiz de ulaşabildiğimiz her noktada dengeyi sağlamak istiyoruz. Bu tip söylentilere kimsenin itibar etmeyeceğinden şüphemiz yok” açıklamasına yer verdi.

    Sizlere Hizmet Borcum Var

    Konuşmalarında Hatay’da her ilçeye olduğu Arsuz’a da hizmet borcu olduğunu ifade eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “ben sizlerden çok büyük destek gördüm. Sizlere borcum var. Birlikte çalışarak Arsuz’u hak ettiği yere getireceğiz. Bundan şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

    Hatay’ın İncisi Olacak

    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın beraber çalışarak Arsuz’ı 5 yıl sonra Hatay’ın incisi konumuna getireceklerini kaydeden CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu; “biliyorsunuz ki 10 Ağustos bizler için önemli bir süreç. Çünkü Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Bunun için çok çalışmalıyız. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Türkiye’nin cumhurbaşkanı yapmak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI