Bugun...



Arsuz Sevdalıları Bir Aradaydı ...
Tarih: 01-02-2015 18:50:00 Güncelleme: 03-02-2015 15:49:00 + -


Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Genel Kurulu Gerçekleşti.


Arsuz Sevdalıları Bir Aradaydı ...

Arsuz Turizm ve Kültür derneği 1. Olağan Genel Kurulu Arsuz Lion King Otelde Yoğun katılım içinde gerçekleşti. Arsuz Turizm ve Kültür derneği genel kuruluna Arsuz belediye başkanı Nazım Culha ve meclis üyeleri yanı sıra çok sayıda Arsuz sevdalıları katıldı.

Arsuz Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Hasan Arslan getirilirken, yönetim kurulu Metehan Sakallı, Dilek Porazan, Recai Ekenel, Nezan Turaç, Selim Angaline, Cafer Gün’den oluştu. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediye Meclis üyesi Yıldız Bor, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Fatma Korçak, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, Arsuz’a bağlı mahalle muhtarları, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Derneğin yedek üyeliğinde ise şu isimler yer aldı: Giray Dartar, Serkan Alan, Cennet Kaya, Sabit Mutlu, Rafik Doğan, İrfan Akkuş, Sedat Sahilli getirilirken denetleme kurulu üyeliğinde ise Sunay Pehlivan, Recai Tultak, Fatma Eser, denetlemenin yedek üyeliğine ise Diyap Gökpınar, Yılmaz Kuş, Hakan Uçar yer aldı.

Arsuz Turizm ve Kültür derneği genel kurulunda bir konuşma yapan Arsuz Belediye başkanı Nazım Culha, Arsuz'un bir turizm ilçesini olduğunu altını çizerken derneğin kısa sürede halk ile bütünleşerek yaptığı çalışmalar ile gurur duyduğunu, Arsuz'un geleceğine yön verecek kuruluşların başında yer alacağına inandığını belirti.

Nazım Culha ayrıca yaz aylarında halkın sahil yolunu kullanmaya başlayacağını ifade ederken Belediye çalışmaları hakkında arsuz sevdalılarına bilgi verdi.

Oy çokluğunun sağlandığı Arsuz Turizm ve Kültür derneği genel kurulunda kurucu başkan Hasan ARSLAN'ın tek liste ile girdiği seçimde yönetim kurulu üyelerine genel kurulca oy birliği ile 3 yıl süreyle görev görevlendirildi.

Artık hizmet zamanı olduğunu ifade eden Hasan Arslan genel kurula katılan üyeler ile çok sayıda arsuz sevdalısına teşekkür etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Turizm Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI