Bugun...



Arsuz'da Berkin Elvan Eylemi
Tarih: 11-03-2014 23:39:33 + -


Arsuz'da Berkin Elvan Eylemi


Arsuz'da Berkin Elvan Eylemi

            Berkin Elvan’ın katillerinden hesap sormak için bugün saat 20′de Gökmeydan ve Akçalı gençleri bir araya gelip eylem yaptı.  Gökmeydan’dan Akçalı’ya kadar sloganlar atıp yürüyen gençlere  halkımız evlerinin balkonlarına çıkıp alkış tutarak destek verdi.

          Akçalı meydanında toplanan kalabalığa yoldan geçen araç sürücüleri kornaya basarak destek verirken eylemciler araç sürücülerine alkış tutarak teşekkür ettiler. Grup adına konuşma yapan Eşref Karayün, Gezi eylemlerinin başından itibaren  tüm devrim şehitleri adına bu eylemi yaptıklarını, Berkin Elvan ve diğer tüm devrim şehitlerinin katilinin Başbakan Erdoğan olduğunu ifade etti. Bugün Türkiye’nin bir çok yerinde eylemler yapıldığını dile getiren Karayün, hiçbir parti adına toplanmadıklarını, kendi hür iradeleri ile katil Erdoğanı protesto ettiklerini ifade etti.  30 Martta yapılacak seçimde yarışacak olan tüm parti adaylarına ve gençlik kollarına davette bulunduklarını fakat hiçbirinin gelmediğini ifade eden Karayün, takım elbiselerini giyip ev ev, kapı kapı dolaşan tüm parti adaylarını bu haklı eylemde bulunmadıklarını, eyleme ülkesini seven Cumhuriyetini koruyan gençlerin geldiğini, eyleme katılmayan parti mensuplarını kınıyoruz, dedi.

          Konuşmanın ardından Gökmeydan’a geri dönen eylemciler 15 dakika boyunca Arsuz İskenderun karayolunu çift yönlü keserek sloganlar atıp oturma eylemi yaptılar. Oturma eyleminin ardından toplanan kalabalık  sessiz bir şekilde dağıldı.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI