Bugun...



Belediyecilik Mühendislik işi ise TMMOB’la Omuz Omuza Çalışacağım!
Tarih: 06-10-2013 00:13:34 + -


Belediyecilik Mühendislik işi ise TMMOB’la Omuz Omuza Çalışacağım!


Belediyecilik Mühendislik işi ise TMMOB’la Omuz Omuza Çalışacağım!

HP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Elektrik Mühendisi Nazım Culha, TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret ederek, Başkan Ayhan Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
 
  Ziyarette, CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan da bulunarak, sadece mesleki değil aynı zamanda siyasette de dayanışmanın önemli olduğu gerçeğini ortaya koydu.
 
  Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Ayhan Karan, duygularını şöyle özetledi: “Arsuz bizim için uzun yıllardır çok önemli. Yatırımların doğru planlanarak doğru uygulanması çok önemli. Bu konuda azimli, çalışkan arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Onlardan bir tanesi de Nazım Culha’dır. “

  TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret ederek meslektaşlarıyla fikir alış verişinde bulunan Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Elektrik Mühendisi Nazım Culha, belediyeciliğin bir mühendislik işi olduğuna dikkat çekti ve görev verildiği takdirde Arsuz Belediyesi’ni TMMOB’a bağlı odalarla omuz omuza yürüteceğini söyledi. Nazım Culha’nın meslektaşlarına yönelik bu sözleri Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan ve yönetim kurulu tarafından da büyük takdirle karşılandı.
 
  Nazım Culha konuşmasının devamında şöyle dedi: “Arsuz’da sekiz ayrı beldenin mevcut planlarını entegre ederek, Arsuz’un bütünlüğü içerisinde yeniden planlayacağız. Bu planlamadan Arsuz’un hak ettiği yere gelmesi için turizm, eğitim, sağlık ve diğer konularda doğru planlanması ve bölgenin bir cazibe merkezi olması gerekir. Belediyecilik, mühendislik ve planlama işidir. TMMOB’un, her türlü desteği vererek Arsuz’un planlanması ve kalkınma için katkı sunacağından kuşkum yok. TMMOB, zor olanı başarmamıza katkı sunacaktır.
 
  Sosyal ve katılımcı belediyeciliği tesis etmek üzere belediyeyi yönetmeye talip iken, TMMOB’a bağlı tüm mühendislik ve mimarlık odaları yönetimin bir paydaşı olacaktır. Belediyede TMMOB’u temsilen bir oda tahsis edilerek mühendis arkadaşlarımızın daha rahat şartlarda çalışmaları ve işlerini yapmalarını sağlayacağım. “
 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI