Bugun...



Boğa ve Kiremitçi Ailelerinin Mutlu Günü ..
Tarih: 14-01-2015 12:31:22 Güncelleme: 16-01-2015 10:38:22 + -


Arsuz Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Kiremitçi’nin hanımefendi kızı Görkem ile Boğa Otomotivin sahiplerinden Ali Boğa’nın oğlu Ender Boğa, muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.


Boğa ve Kiremitçi Ailelerinin Mutlu Günü ..

İskenderun’un saygın ailelerinden Boğa ve Kiremitçi aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşadı. Arsuz Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Kiremitçi’nin hanımefendi kızı Görkem ile Boğa Otomotivin sahiplerinden Ali Boğa’nın oğlu Ender Boğa, muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. 

Grand Plaza düğün salonunda yapılan düğün törenine CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve eşi, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi, Madenli Belediyesi eski başkanlarından Dr. Asaf Güven ve eşi, AK Parti HBB Meclis üyeleri Emin Dönmez ve Mehmet Dönmez, Arsuz Belediyesi meclis üyeleri, siyaset ve iş dünyasının seçkin isimleri ile yaklaşık 800 davetli katıldı. Süleyman Kiremitçi ve Ali Boğa, eşleri ile birlikte konuklarını kapıda ağırlayarak düğün töreni boyunca yakından ilgilendiler. Adana Özel Kardiyoloji Merkezi sahiplerinden Uzman Doktor Hasan Boğa ve Mersin bölgesinin tanınmış sanatçılarından Kadir Somer, söyledikleri birbirinden güzel parçalarla geceye ayrı bir renk kattılar. Boğa ailesinin Dubai’li iş ortakları Orlando Pobre de Görkem ve Ender Boğa’yı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Eğlencenin bir an olsun hız kesmediği düğünde pisti boş bırakmayan davetliler uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek düğün törenine tanıklık ettiler.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Magazin Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI