Bugun...



Chp Arsuz, Kadınlar Gününde Sınıfta Kaldı.
Tarih: 08-03-2018 14:57:39 Güncelleme: 09-03-2018 09:19:39 + -


CHP'liler Düzenledikleri Yürüyüşe Yine Tam Kadro Katılamadı.


Chp Arsuz, Kadınlar Gününde Sınıfta Kaldı.

Arsuz’da 8 Mart dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında kadın hakları ve istismarlara dur demek için Arsuz CHP ilçe örgütü tarafından destek yürüyüşü düzenledi.

Arsuz otel önünden başlayarak kent meydanına kadar olan yürüyüşe yaklaşık kadınlı erkekli  99 kişi katıldı. On binlerce kişinin telefonuna mesaj atıp saat 12:45’te yürüyüşe davet eden CHP ilçe örgüt üyeleri  saat 13:00 sıralarında meydana teşrif edebildi. İlçe kadın kolları başkanı Sibel USLU meydana gelirmez bayraklar nerde balonlar şişmemiş bu pankart nerde die sormakta alanda yer alan bir çok bayana (ki alanda toplam erkek kadın sayısı 99 kişi) selamı bile uzaktan verebildi ancak.

CHP’li  Arsuz Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen etkinlikte basın açıklaması yapılacak etkinliğinde ve yürüyüş boyunca ses sitemi eksikliği, saat belirsizliği, bayan stajlerin araçlardan koştura koştura çiçek alıp Başkanlara çiçek yetiştirme telaşı  yanı sıra belediye Meclis üyeleri ile CHP ilçe örgütünde yer alan başta kadın üyelerin bile kadınlar gününde tam kadro yer alamadığı etkinlik sessiz sedasız sona erdi.

Arsuz halkı belediye meclisi belirleme günlerinde sahadan bir türlü ayrılamayan, CHP örgüt seçimlerinde sabahlara kadar siyaset yapan seçilmiş olan adayların ortak sorunlarımızdan olan kadınlar için bile halkla buluşmaması Chp’nin  Arsuz’da sınıfta kalmışlığının bir göstergesi olarak konuşuldu.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Culha’ya  “ Yapmış olduğunuz yürüyüş ve etkinliklerde neden belediye Meclis üyeleri ile ilçe örgüt üyeleri hiçbir zaman halkla tam kadro bütünleşemiyor sorusunu artık tüm Arsuz’da sorulmaya başlandı.

30 martta  4’ncü yaşını kutlayacak olan Nazım Culha ve Arsuz Belediyesi umarım yapılacak etkinlikte 400 kişi ile kutlayabilmek için ilçe Başkanı Faik ÇEKİN, Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısına şimdiden talimat verip Başkan CULHA’nın o gün yalnız bırakılmaması için gerekli özveriyi gösterir.

Not: 23 CHP Belediye meclis üyesi +  14 CHP ilçe yönetim kurulu üyesi + CHP kadın kolları + CHP Gençlik Kolları üyeleri yanlarına birer kişi alarak etkinliğe katılıp Başkan Nazım Culha ve İlçe Başkanı Faik ÇEKİN’in arkasında yer alsaydı Arsuz sokakları kadın hakları sloganları ile beklide Ay’dan bile duyulurdu.

Seneye 2019 Seçimler için bu günlerde sahada olup oy isteyecek meclis üye adaylarına şimdiden başarılar diliyoruz.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI