Bugun...



Chp Arsuz Teşkilatından Dayanışma yemeği
Tarih: 23-12-2013 09:15:29 + -


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz İlçe Teşkilatı, dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.


Chp Arsuz Teşkilatından Dayanışma yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arsuz İlçe Teşkilatı, dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.

CHP Arsuz İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği  Gümüş Otelde gerçekleşti. Yemekli toplantıda bir araya gelen CHP Arsuz Teşkilatı üyeleri, Chp Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, M.Ali Edipoğlu, Hasan Akgöl, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Gözcüler Add, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdiler. 600 kişinin katıldığı yemekli toplantıda Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin’in  açılış konuşması ile başlayan yemek protokol konuşmaları ile devam etti.

Faik Çekin yaptığı konuşmada  “Arsuz ilçesi  olarak her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Biz bu cumhuriyeti kanımız, canımız pahasına kurduk. Cumhuriyeti savunurken de, canımız pahasına savunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gün gelecek devran bitecek  AKP’de hesap verecek” dedi.

CHP Hatay  Milletvekili  M.Ali Edipoğlu, genç bir ilçe olan Arsuz’un ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu dayanışma yemeğine katılmanın sevincini yaşıyor ve tebrik ediyorum dedi. Edipoğlu konuşmasında çocuklarımızın geleceğinin Akp iktidarı sayesinde tehlikede olduğunu çocuklarımızın geleceği için Akp zulmüne karşı tek yumruk olmamız gerektiğini ifade eden Edipoğlu katılımcılara teşekkür etti.

Chp Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ise, Hatay büyükşehir belediyesini Chp olarak almanın önemini vurguladı. Aradaki kırgınlıkları bir kenara bırakıp birlik olmalı ve büyükşehir belediyesi için çalışmalıyız dedi. Akgöl, genç bir ilçe olan Arsuz’da Chp ilçe yönetimine katılan partililere başarı ve cesaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Chp Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ,ise konuşmasına Arsuz ilçe teşkilatına teşekkür ederek başladı. Dudu,  Arsuz’da yapılacak başkan adayı belirleme  sistemini sürekli gelen sorular üzerine partililere anlattı. 8 Aralıkta yapılacak teyamül yoklamasının ardından ilk dörde girecek aday arasıdan yapılacak kamuoylaması ile belirleneceğini, teyamül yoklaması sonucunda birinci olan ile dördüncü olan arasında hiçbir fark olmadığını, herkesin aynı şansa sahip olduğunu söyledi.

Chp Hatay milletvekili Refik Eryılmaz yaptığı konuşmada, Arsuz’un öneminden bahsetti.  Belediye başkan aday adaylarını tebrik eden Eryılmaz, aynı birlik ve beraberliğin aday açıklandıktan sonra devam etmesini istedi.

Konuşmaların ardından davetliler müzik eşliğinde hep birlikte eğlendi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI