Bugun...



CHP'Lİ SAVAŞ VİZYON PROJELERİNİ AÇIKLADI
Tarih: 27-02-2014 18:32:08 + -


SAVAŞ VİZYON PROJELERİNİ AÇIKLADI


CHP'Lİ SAVAŞ VİZYON PROJELERİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN SAVAŞ VİZYON PROJELERİNİ AÇIKLADI

   Başkan  SAVAŞ'ın projeleri arasında; Metro, Metrobüs, Fuar Alanları, Kültür Sarayları, Kentsel Dönüşümler, Çeşitli Kompleksler, Spor Alanları, Teleferik Sistemleri, Marina, Tarım, İstihdam ve Kalkınma Projeleri, Ulaşım, Arıtma, Çevresel Önlemler, Kırsal Kalkınma Projeleri bulunuyor.

Dün HATMEK'te salonu dolduran yüzlerce kişiye hitaben slaytlı sunumla projelerini anlatan CHP Büyükşehir Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Projelerin tamamının profesyonel ekip eliyle, tamamen bilimsel şekilde hazırlandığını, Antakya'ya 5 yıl içinde götürdükleri hizmetin Büyükşehir'e yaygınlaştırılarak, Hataylın, Akdeniz'in önemli şehirleri arasında yerini alacağını söyledi.

 CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Milletvekilleri Refik Eryılmaz ile Hasan Akgöl, partili yöneticiler ve yaklaşık 1000 kişinin katıldığı CHP proje tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay'ın 15 ilçesi için ayrı ayrı ayağı yere basan, tamamen bilimsel şekilde hazırlanmış projeleri bulunduğunu bildirdi ve Hatay'ın bu bilimsel vizyon projelerle hayat bulacağını söyledi.

 Her ilçeye ayrı proje hazırladıklarının altını çizen Savaş, projeleri arasında kır bahçeleri, teleferik, Reyhanlı Şehitleri Anıtı, balıkçı barınağı, mezarlık kompleksleri, taziye salonları, 18 ayrı noktaya lojistik bölge planlaması, tarım müzesi, toprak ve yaprak analizi laboratuvarları, hobi bahçeleri, organik tarım geliştirme ve pazar yeri çalışması, tarım fuarı, Amik Ovası rehabilitasyon, fidancılık ve süs bitkilerini destekleme, Altınözü İlçesinde zeytinyağı paketleme tesisi, organik tarım için tohum bankası olduğunu kaydetti.

 Ayrıştırma ve kutuplaşma zihniyeti ile hareket edenlerin artık Türkiye’yi yönetemeyecekleri mesajını da veren CHP Büyükşehir Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş; Hatay ve Türkiye'de huzur ve toplumsal barışı hayata geçireceklerini, CHP'nin Türkiye'nin birleştirici gücü olduğunu kaydetti.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Hatay Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI