Bugun...



Dayanışma Toplantısı Devam Ediyor.
Tarih: 22-04-2015 16:55:20 + -


Esnaf Oda Başkanları Arsuz’da dayanışma toplantısında bir araya geldiler.


Dayanışma Toplantısı Devam Ediyor.

Esnaf Oda Başkanları Arsuz’da dayanışma toplantısında bir araya geldiler. İskenderun Esnaf Odaları tarafından her ay düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma toplantısı bu ay Lokantacılar ve Kebapçılar Odasının organizasyonu ile Arsuz’da gerçekleştirildi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da esnaf oda başkanlarını ağırlamanın onurunu yaşadı. Arsuz da özel bir Restarunatta düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Akçakoca, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, Hatay Esnaf Odaları Başkan yardımcısı Uğur Fırat ve İskenderun Esnaf Oda Başkanları katıldı. Arsuz’ da sabah kahvaltısında bir araya gelen esnaf odaları ve protokol esnafın ve bölgenin sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. İskenderun lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, toplantıda esnafın sorunlarına dikkat çekerek, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde faaliyet gösteren esnafların sıkıntılarına vurgu yaptı.

Hatay Esnaf Odaları Başkan Yardımcısı Uğur Fırat ise, “İskenderun ve Arsuz iki kardeş şehir, bu ay ki toplantımızı Arsuz ilçemizde yapmak istedik. Burada önemli olan birlik ve beraberliğimizin yanı sıra esnaflarımızın yaşadıkları sorunları ele almak ve bu sorunları çözmek toplantının temel amacıdır” dedi. Hatay Esnaf Odaları Başkan yardımcısı Uğur Fırat, ev sahipliği yapan Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’a günün anısına kahve ve fincan takımı hediye etti. Toplantıda konuşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, “İskenderun ve Arsuz ayrılmaz bir bütün. Arsuz her geçen gün gelişmekte ve büyümekte. Ben Arsuz’ un bir dünya turizm kenti olacağına yürekten inanıyorum ve bu konuda hepimizin el birliği ile çalışması gerekir. Arsuz’da esnaf oda başkanlarımızı ve protokolümüzü ağırlamanın da ayrıca onurunu yaşıyorum” dedi.

Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, da İskenderun ile Arsuz’un iki kardeş şehir olduğunu, hoş görü ve inanç kenti olan Akdeniz’in bu güzide şehrinde görev yapmanın onurunu yaşıyoruz. Esnaf oda başkanlarımızın düzenlemiş olduğu bu toplantılar da birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, sorunların da gündeme gelip, çözüm yolları bulunmasına vesile olmaktadır” dedi. Yapılan konuşma ve kahvaltının ardından Protokol ve esnaf oda başkanları Arsuz Çayı kenarında birlikte çay içerek, haftanın yorgunluğunu attılar.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI