Bugun...



DOĞAKA'nın Turizm Projeleri hayata geçiyor
Tarih: 15-07-2015 18:14:43 + -


Kısa adı DOĞAKA olan, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Turizm Mali Destek Programları kapsamında Hatay ilinde sözleşmeler imzalandı.


DOĞAKA'nın Turizm Projeleri hayata geçiyor

Kısa adı DOĞAKA olan, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Turizm Mali Destek Programları kapsamında Hatay ilinde sözleşmeler imzalandı.

Arsuz Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından ,2015 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na sunulan koordinatörlüğünü Görkem POLAT’ın, koordinatör yardımcılığını Kübra YILDIZ ve Nilgün YILMAZ’ın üstlendiği “Temiz Kum, Temiz Sahil, Temiz Turizm” adlı projemiz  DOĞAKA Genel Sekreterliği tarafından onaylanmış ve Kaymakamımız Fatih BAYSAL tarafından projenin sözleşmesi imzalanmıştır.

      2015 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı (TZKAMU) ve Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (TZKOBİ) kapsamında desteklenmeye hak kazanan projeler ile sözleşmeler imzalanmaya devam ediliyor. Çeşitli nedenlerden ötürü dosyalarını ve belgelerini tam olarak hazır hale getiremeyen kurumlara ise bu eksiklerini gidermeleri için 10 gün ek süre tanındı.

      Hatay ilinde, 2015 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı (TZKAMU) kapsamında desteklenmeye hak kazanan projelerin sahibi kurumlar şunlar:

      Arsuz Kaymakamlığı

      Payas Kaymakamlığı

      Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

      Defne Belediyesi

      Yayladağı Belediyesi

      Belen Kaymakamlığı

      Altınözü Belediyesi

      Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

      Antakya Kaymakamlığı

      DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, yukarıda adları geçen 9 kurumla sözleşme imzaladı.  2015 Yılı Turizmin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında, Hatay ilimize ait projeler içinde desteklenmeye hak kazanan projeler için proje sahipleri olan; Şahutoğlu Turizm Otelcilik Org. San. ve Tic. Ltd. Şti., Milor Turizm Org. ve Tic. Ltd. Şti. ile Bekir Bayır firması yetkilileri ile de Ajans merkezinde sözleşme imzalama işlemleri tamamlandı.

      Sözleşmesi imzalanan projeler için, 21.07.2015 tarihinden itibaren proje uygulama dönemi başlayacağı kaydedildi. Bu kapsamda sözleşme yönetimi, proje uygulama, satın alma usulleri ve KAYS sistemini içeren eğitimlerin DOĞAKA Uzmanları tarafından verileceği duyuruldu.                               






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Turizm Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI