Bugun...



Dr. Hakan Kahraman, “Hatay için hizmete hazır .
Tarih: 18-06-2013 20:10:09 + -


Gelişim Hastanesi Göz Doktoru Hakan Kahraman, 29 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi, CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.


Dr. Hakan Kahraman, “Hatay için hizmete hazır .

Gelişim Hastanesi Göz Doktoru Hakan Kahraman, 29 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesi, CHP’den Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Gelişim Hastanesi Göz Doktoru Hakan Kahraman, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu.

Yerel ve genel gündemle ilgili görüşlerini aktaran, Doktor Kahraman, 21 yıldır göz doktoru olarak İskenderunlular’a hizmet veriyor. Gelişim Hastanesi’ndeki görevine 15 Haziran’da son vereceğini hatırlatan Dr. Hakan Kahraman, “CHP’den gönül rahatlığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım” diyerek kollarını sıvadı.

Kahraman açıklamasında, “Hatay beni tanıyor, ben de Hatay’ı tanıyorum. Hatay’da ayak basmadığım yer kalmadı. Ekip arkadaşlarımla birlikte Hatay’ın tüm ilçe, belde ve köylerini ziyaret edip, dertlerini öğreneceğim. Herkesle istişare edip tanışmak ve kaynaşmak istiyorum” dedi.

Dr. Kahraman ayrıca, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ne kadar önemliyse İlçe Belediye Başkanlığı da bir o kadar önemlidir. Ancak ben Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını seçtim. Kendime, halkıma ve Cumhuriyet Halk Partisine inanıyor ve güveniyorum. Ben bütün Hataylıları, bütün siyesi partilileri, din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığı yapmadan hepsini insan oldukları için kucaklıyor, hepsine hizmet edeceğime söz veriyorum” diye konuştu.

Kahraman, “Bizler hamasi nutuk çekmiyoruz. Her konuda Hatay’ı kalkındırmak için buradayız. AK Parti’nin hiçbir konuda samimi olduğuna inanmıyoruz. Onlar gidici, bizler kalıcı olacağız. Siyaseti iyi bilmek sandıklara hâkim olmak demektir. 2014 yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına talibim ve görev almak istiyorum” açıklamasında bulundu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Hatay Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI