Bugun...



ERDİNÇ SPOR CENTER GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA HİZMETE GİRDİ.
Tarih: 18-03-2015 20:12:10 + -


İşletmeciliğini İşadamı Münir Tultak’ın oğlu Erdinç Tultak'ın yapacağı Erdinç Spor Center Hizmete Girdi.


ERDİNÇ SPOR CENTER GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA HİZMETE GİRDİ.

            Bir işi yapabilmek için hayal edebiliyorsa, inançlıysa, ümidini kaybetmeyip iyi niyetle şükredip kanaatkar olabiliyorsa o insan kendine, ailesine, yaşadığı toprağa ve halkına hizmet eder. O, Münir Tultak..
           Her türlü övgüyü sonuna kadar hak ederken, Arsuz’un çocuğu olarak sorumluluk ve risk almaktan hiç korkmuyor. Münir Tultak’la ilgili Emekli Edebiyat Öğretmeni Gülşen Yazgül’ün bu sözleri herkesi duygulandırdı ve gururlandırdı.
Maliye Kampı’nın hemen yanında hizmete giren Arsuz’un ilk ve tek spor merkezi Erdinç Spor Center, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Akçakoca,  İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Ender Çolakoğlu, Arsuz İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden İşadamları Rasim Gümüş, Adnan Ağır ve Ali Abbas Alay, meclis üyeleri ve bölge esnaflarının katılımıyla gerçekleştirildi.


           Erdinç Spor Center’ın işletmeciliğini ise İşadamı Münir Tultak’ın oğlu Erdinç Tultak yapacak.
            Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal yaptığı konuşmada, yatırımından dolayı İşadamı Münir Tultak’a teşekkür etti.
            Arsuz  Kaymakamı Fatih Baysal konuşmasında, yaşanan sel felaketleri nedeniyle uzun süre sonra Arsuz’da böyle bir kalabalık toplulukla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sağlıklı yaşamın ilk kuralı olan spor yapmanın önemini anlattı ve toplumun rahatlığa alışmasına bir de Hatay’ın güzel yemeklerinin kilo sorununun önemli nedenleri olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “İki tane sel geçirdik, sizlerden uzak kaldım biraz, sizleri böyle toplu halde görmekten memnuniyet duyuyorum. Kaymakamlık her zaman yoğun, böyle görüşme imkanımız olmuyor.

        Bugün de güzel bir vesileyle sizlerle birlikteyiz. Toplumuz rahata alıştı, asansörler var, arabalar var, gayet rahat bir toplum haline geliyoruz. Birde Hatay yemeklerini üstüne koyduğunuz zaman, o daha da bir ahenk katıyor işe, dolayısıyla kilo alıyoruz ve şişmanlıyoruz. Bunları nasıl eriteceğiz, Arsuz'un doğası güzel, hoş bunu biliyoruz. Zaman zamanda böyle kapalı alanlarda da spor yaparak usulüne uygun bir şekilde bilimsel kriterlere uygun bir şekilde spor yaparak kilolarımızı vermemiz lazım.

          Burada Münir beyi tebrik ediyorum. Böyle bir şeye öncülük etti, başlangıç yaptı. Zaman zaman görüyoruz İskenderun'da da böyle yerler var. Spor yaparak daha sağlıklı bir yer olacağız inşallah. Bunun kapalı mekandaki sporu da inşallah Münir beyin bu spor salonunda yapacağız. İnşallah bol müşterin ve kazancın olur. Ondan sonra başka yatırımlar yaparsın Arsuz’umuzu kalkındırırsınız inşallah. Herkese hayırlı uğurlu olsun.”

    İşadamı Münir Tultak da yaptığı konuşmada, Arsuz’un büyümesi ve gelişmesi için verdiği ve vereceği katkılara dikkat çekerek şöyle konuştu: “Bugün 18 Mart Çanakkale Deniz muharebesinde destan yazan Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, gazilerimiz ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
     İlçemiz yeni doğmuş bir bebek gibi büyümeye, gelişmeye değişmeye açık. Yeni açılan her işletmenin ilçemizi geliştireceğini biliyorum. İnanıyorum ki hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Market işleterek başladığım ticari hayatımda, Arsuz halkının desteklerinin kıymetini bilerek ve ilçeme duyduğum büyük sevgim nedeniyle, Erdinç Oteli yaptım ve hizmetinize sundum. Halkımın kazandırdığını yine halkın hizmetine sunmak ve ilçemin gelişmesine katkı sağlamak için Erdinç Spor Center'i hazırladım.


         Mustafa Kemal Atatürk'ün "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözünden hareket ederek ilçemde spor merkezinin ihtiyaç olduğunu hissettim. Ailece çalıştık çaba gösterdik ve hizmetinize hazır hale getirdik. Bana göre bir insan olarak sorumluluklarım, bireysel ve toplumsaldır. Bireysel olarak sevgili oğluma zevk alarak çalışacağı bi iş imkanı vermek, topluma da temiz huzur bulduğu spor yapabilecekleri tesisi sunmaktı. Bunları yapmış olmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyim.”
Son teknoloji spor aletleri, konusunda deneyimli hocaları ve denizi gören manzarasıyla tüm amaçlara uygun spor severleri bekleyen Erdinç Spor Center’da, fitness, pilates, vücut geliştirme, kilo alma, kilo verme, kardio, stretching, spinning, step aerobic, açık hava koşusu, beslenme danışmanlığı, vitamin bar bulunuyor.  

Adres : Gözcüler mahallesi, Cumhuriyet caddesi no :198 Arsuz/HATAY, 

Telefon : 0326 643 22 14 Fax : 0326 643 22 12

www.erdincsportcenter.com






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Sağlık Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI