Bugun...



Ergin AKP Teşkilatı ile İftar Yemeğinde Buluştu.
Tarih: 16-07-2013 18:43:26 + -


Bakan Ergin AKP Teşkilatına İftar Yemeği Verdi


Ergin AKP Teşkilatı ile  İftar Yemeğinde Buluştu.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ev sahipliğinde Antakya'da özel bir otelde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, H.Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Emrullah Gülen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili iştirak etti.

ftar yemeğinde konuşma yapan Bakan Ergin, AK Parti iktidarında Türkiye ve Hatay'a yapılan hizmetlerden söz etti.“Bu milletin geleceğini karartmaya, milletin arasına nifak tohumu ekmeye ve milleti kendi arasında birbirine vuruşturmaya Allah’ın izniyle bunların gücü yetmeyecek” dedi.
Bakan Ergin, Hatay İl Teşkilatına Antakya Ottoman Otel’de verdiği iftarda yaptığı konuşmada, ülkede herkesin içini dağlayan, kanatan ve milleti derinden yaralayan terör hadiselerinin mübarek ramazan içerisinde de devam etmesinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Bakan Ergin, 2002 yılından bu yana iş başında olan AK Parti’nin iktidardaki onuncu yılını idrak ettiğini, bu süre içerisinde ülkede önemli hizmetlerin yapıldığını belirtti.
Gösterilen gayret sonucunda Türkiye’nin çok önemli neticeler aldığını ifade eden Bakan Ergin, milletin hükmetme, hâkimiyet sahibi olarak yönetimi belirleme hakkını kesintisiz sürdürebilmesi için demokrasinin kalitesini yükseltme çalışmalarında da önemli adımlar atıldığını kaydetti.

Bakan Ergin, demokrasinin kesintiye uğramadan sürdürülebilir kılınması ve standartların yükseltilmesi için anayasa değişikliklerinin ve referandumun yapıldığını, bunların sonucunda yargı sisteminde önemli adımların atıldığını, 12 ayda vatandaşın kesinleşmiş mahkeme kararıyla buluşmasını sağlayacak tedbirler alındığını söyledi.

Geçen yılın ilk 5 ayında Yargıtay’ın ceza dairelerinde 60 bin dosyanın karara bağlandığını belirten Bakan Ergin, konuşmasına şöyle devam etti:
“2012 yılının ilk 5 ayında aynı ceza dairelerinde karara çıkan dosya sayısı 208 bin. Yargıtay’daki mesai üçe katladı. Çalışma, verim ve davaların çabuk bitmesi vatandaşımızın adaletle buluşmasının gecikmemesi adına önemli mesafeler alındı. Buradan şunu ifade etmek istiyorum, bir yıl sonra hukuk mahkemelerinde davalarımız bir senede sonuçlanacak. 1,5 ile 2 yıl sonra ise ceza mahkemelerindeki davalarımız inşallah bir yılda tamamlanmış olacak. dedi.

Bakan Ergin, önümüzdeki yerel seçimleri işaret etti ve partililere daha fazla çalışmaları gerektiğini hatırlattı.

Ak Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ise  “Önümüzde zorlu bir yerel seçim maratonu bizleri bekliyor. Bu seçimlerde partimizi 1. sırada çıkarmak için çok çalışmamız gerekiyor. Sokak sokak, ev ev dolaşıp AK Parti’nin son 10 yılda gerçekleştirdiği hizmetleri bütün vatandaşlara duyurmamız gerekir. Bu nedenle sizleri ve bizleri zorlu bir görev bekliyor. diye seslenip Türkiye genelinde var olan ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi yerel seçim sonuçlarına bağlıdır” dedi.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Hatay Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI