Bugun...



İşçi Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Bular
Tarih: 18-03-2014 12:01:31 + -


İşçi Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Bular, Arsuz için düşündüğü projelerini açıkladı


İşçi Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Bular

          İşçi Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Bular, basın açıklaması ile Arsuz için düşündüğü ilginç projelerini açıkladı. Aslen 1967 İskenderun doğumlu olmasına rağmen, anne tarafından Madenli, baba tarafından da Karaağaç kökenli olduğunu belirten Bular, “Fakat her şeyden önce halkın onayına sunmadan hayata geçirilecek hiçbir projem olmayacaktır. Hedefim; Karaağaç-Arsuz yol güzergâhı olan uzun sahil bandının turizme kazandırılması ve ilçe halkının turizme yönlendirilmesidir. Çarpık yapılaşmaya son verilmesi, köy-kent kapsamında tarıma açık arazilerin korunması ve beton yapılar yerine doğal dinlenme tesislerinin kurulmasıdır.” dedi.

         İşçi Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Bular, açıklamasında; Arsuz’a bir futbol sahasının kurulacağını, Arsuz’da ‘Arsuz İdman Yurdu’ adı altında bir spor kulübünün kurulup profesyonel liglere katılımın sağlanacağını, sporun tüm dalları için tesisler kurulacağını ve halkın bu tesislerden yararlanmasının sağlanacağını vurguladıktan sonra, “Arsuz’da üretimi ve istihdamı sağlayacak tesislere önem verilecektir. Arsuz’da turizm ve kültür festivalleri düzenlenecektir. Arsuz’un tüketim yeri olmaktan çıkarılması ve üretici konuma geçilmesi sağlanacaktır. Karaağaç ticarete açılırken, Arsuz’a turizm kimliği kazandırılacak ve Arsuz’un yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlarına hız verilecektir” dedi.

            Bular ayrıca, köyken kentleşen yerleşim alanlarının korunarak, yaşam alanı içindeki yerlerin semt alanına çevrileceğini, Hatay merkezine direkt ulaşım yolunun açılacağını ifade ederek, açıklamasını, “İlk etapta kentleşme kapsamında kent merkezi ile çevredeki mahallelerin yol ve çevre düzenlemesi tamamlanacaktır. Ardından da, en başta yurtiçi olmak üzere, ilerleyen zamanda uluslararası ‘Arsuz Deniz Sporları’ tertip edilecektir” diyerek, sonlandırdı.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI