Bugun...



İskenderun’da CHP’lilerin 90. Yıl Coşkusu…
Tarih: 10-09-2013 00:47:42 + -


İskenderun’da CHP’lilerin 90. Yıl Coşkusu…


İskenderun’da CHP’lilerin 90. Yıl Coşkusu…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90. Yıldönümünü Milletvekili Mevlüt Dudu İlçe teşkilatı ve partililer İskenderun’da Atatürk anıtına çelenk sunma programı ile kutlandı.örene, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İl yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan aday adayları, parti meclis üyeleri, Kadın kolları katıldı.

        Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar tarafından, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulan törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı’mız okundu. Partinin kuruluş yıl dönümüyle ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 tarihinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 90. Yıldönümünü kutladıklarını söyledi.

Uyar, Misak-ı Milli sınırları için ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan ve tüm kesimlere kucak açan Cumhuriyet Halk Partisinin ilk zamanki ruhu ile yoluna devam ettiğini vurguladı.

        CHP İlçe Başkanı Uyar “Partimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız, laik, demokratik, onurlu, çağdaş bir devlet olarak var olması, güçlenmesi, halkımızın mutluluğu için çalıştı, çalışıyor ve gelecekte de çalışacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk Genel Başkanı Büyük Önder Mustafa Kemal

       Atatürk’ün ‘benim iki eserim var biri Cumhuriyet, birisi de Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ sözlerine hep sadık kalındık, bundan sonra da sadık kalınacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Türk siyasi hareketine çok önemli projeler kazandırmıştır. Cumhuriyeti kuran, çok partili sisteme geçen, köy enstitülerini hayata geçiren kararlara imza atan bir siyasi harekettir” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI