Bugun...



İskenderun'da Göksel Resitali.
Tarih: 07-07-2013 11:23:31 + -


İskenderun Festivalleri kapsamında Göksel sahne aldı. 31. Uluslar arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında, Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen konsere haftasonu olması nedeniyle vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


İskenderun'da Göksel Resitali.

31. Uluslar arası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nde sanatçı Göksel sahne aldı.
Uluslar arası ve yerel halk oyunları gösterisinin ardından sahne alan sanatçı Göksel, şarkılarını alanı dolduran halk için seslendirdi.
Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen halk konserini, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ertuğrul Baltacıoğlu ve binlerce vatandaş dinledi.
Halk Konserine, “Hepinize İstanbul’dan sevgiler ve beraberce söyleyeceğimiz güzel şarkılar getirdim” diyerek başlayan sanatçı Göksel, alanı dolduran halkın coşkulu tezahüratına , ‘Ne güzel karşıladınız beni. Konser boyunca bu güzel çığlıklarınızı bol bol duymak istiyorum” sözleriyle karşılık verdi.
Coşkulu konserde  vatandaşlar, sanatçı Göksel’in seslendirdiği şarkılara eşlik etti.
Sanatçı Göksel’e, çiçek ve plaketle teşekkür eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkı, “Güzel İskenderun’un güzel insanları hoş geldiniz” sözleriyle selamladı.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, şöyle konuştu: “Bu güzel geceyi, bu özgürlüğümüzü 5 Temmuz’da bizi işgalden kurtaran  Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Gençler ve kendini genç hissedenler Mustafa Kemal cumhuriyeti siz gençlere emanet etmiştir. Göksel hanım, sevilen şarkıları söyledi. Hepimiz hayatımız boyunca mutluluğu ararız. Mutluluğun temeli sevgidir arkadaşlar. Göksel hanım bir şarkısında ‘Sevilde sevme, sevme yanarsın.’dedi.  Sevilmek güzel ama seversen, sevilirsin ancak. Bence yanmayı da göze alalım, sevelim çocuklar. Sevelim, sevilelim. Hepinize sevgiler sunuyorum. İyi eğlenceler diliyorum. Her gününüz güzel olsun.”
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e teşekkür eden sanatçı Göksel, “Sahneye çıktığımda da söylemiştim. Burada çok güzel sevgi enerjisi aldım. Demek ki sizin aranızdaki bağdan kaynaklanıyor bu. Konuşmanızdan bunu  hissettim. Sevelim, sevilelim. Sevilde sevme yok bundan sonra” diye konuştu.
Alanı dolduran halk, “En büyük Başkan bizim Başkan, İskenderun seninle gurur duyuyor, Yusuf Başkan nerede biz oradayız” şeklinde tezahüratta bulundu.
Konserde, halkın arasında dolaşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, iyi eğlenceler temenni etti. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konseri bir süre vatandaşlarla birlikte dinledi.
Konserin sunuculuğunu Arzu Saygın üstlendi. Halk konserinde gösterilerini sergileyen Uluslar arası ve yerel halk oyunları grupları da, vatandaşlardan büyük alkış aldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İskenderun Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI