Bugun...



Karaağaç Spor’dan Vefa Örneği
Tarih: 16-12-2014 11:04:43 + -


Şanlı tarihiyle bölgenin efsane spor kulüplerinden, Türkiye’de bir çok yıldız futbolcuyu bağrında yetiştiren Karaağaçspor, taraftarlarıyla dayanışma gecesinde bir araya geldi.


Karaağaç Spor’dan Vefa Örneği

Şanlı tarihiyle bölgenin efsane spor kulüplerinden, Türkiye’de bir çok yıldız futbolcuyu bağrında yetiştiren Karaağaçspor, taraftarlarıyla dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Yavuz Hoca Unutulmadı

İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen dayanışma gecesinde ise birkaç gün önce vefat eden Karaağaçspor’un efsane hocalarından Yavuz Türkölmez’in manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı hep bir ağızdan gür bir sesle okundu. Gecede sahne alan İskenderun’lu Kanun Üstadı Bestekar ve Ses Sanatçısı Sezgin Çengel, bugüne kadar bir çok yıldız futbolcuyu Türk sporuna armağan eden Karaağaçspor yararına düzenlenen geceye sesi ve müziğiyle damgasını vurdu. Geceye Amcası Ali Culha’nın vefatı nedeniyle katılamayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya vekaleten Başkan Yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci katılırken, CHP’den Hatay Milletvekilliği’ne aday adayı olan Dr. Ender Çolakoğlu, Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İnşaat Mühendisi Kamil Turan ve daha çok sayıda önemli isim katıldı.

Yıldız Futbolcular Kazandıracağız

karaagac (1) karaagac (3) karaagac (4) karaagac (5)Yoğun katılımın gerçekleştiği gecede konuşan Karaağaçspor Başkanı Eyüp Sağır, Karaağaçspor’un efsane hocası Yavuz Türkölmez’in vefatı nedeniyle yüreklerde hüznün yaşandığı bir ortamda geceyi düzenlediklerini belirtirken, Karaağaçspor’un amacının gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirmek, sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlayarak, onları kötü alışkanlardan korumak, yıldız futbolcular yetiştirerek Türk sporuna kazandırmak olduğunu söyledi. Karaağaçspor Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Ali Çapar da yaptığı konuşmada, kulübün bağrında yetişmiş milli takımda oynamak şerefine nail olarak da bölge halkının gurur kaynağı olmuş Selçuk İnan, İsmail Köybaşı ve Ferit Cömert ve daha bir çok yıldız futbolcuya teşekkür etti.

Culha: Burası Adeta Futbol Fabrikası

Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz da yaptığı konuşmada, Başkan Culha’nın amcasının vefatı nedeniyle geceye katılamadığını söyledi ve geceye katılan herkese selamlarını iletti. Karaağaçspor’un 28 yıllık mazisinde bir futbolcu fabrikası gibi çalıştığını ve bir çok yıldız futbolcunun Türk futboluna kazandırılması başarısını gösterdiğine dikkat çekerken, Arsuz Belediyesi olarak da imkanlar çerçevesinde Karaağaçspor’a maddi ve manevi her türlü desteği sürdüreceklerini söyledi. Gecenin en anlamlı konuşmasını yaparken gözyaşlarına hakim olmakta zorlandığı gözlenen Karaağaçspor’un efsane hocası Yavuz Türkölmez’in oğlu İbrahim Türkölmez, geceye katılmasındaki amacısını özetlerken oldukça duyguluydu. İbrahim Türkölmez, “Babam Karaağaçspor’u ve gençlerini çok seviyor, onlara çok önem veriyordu. Sizlere gösterdiğiniz vefa örneği ve desteklerinizden dolayı böyle bir ortamda teşekkür etmek için bu geceye katılmak istedim” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI