Bugun...



Karasayar; Arsuz Truzim, İskenderun Sanayi Cenneti Olacak.
Tarih: 06-08-2013 18:29:50 + -


Karasayar; Arsuz Truzim, İskenderun Sanayi Cenneti Olacak.


Karasayar; Arsuz Truzim, İskenderun  Sanayi Cenneti Olacak.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, gazetecilerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, Milletvekili Karasayar’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Sayın vekilimizin ziyaretinden memnunluk duyduk. Kendisi her fırsatta ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırıyor. Ayrıca gazetecilerle yakın ilişki içerisinde olması da bizleri sevindiriyor. Tüm basın mensuplarımız adına bayramını kutluyorum” diye konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, gazetecilerle bir araya gelmekten memnun olduğunu ifade ederek, İskenderun ilçesinde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

kente irili ufaklı yaklaşık 160 adet hizmet kazandırdıklarını kaydederek, “Bizler İskenderun’un geleceği için çalışıyoruz. Bu kapsamda gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İskenderun’u dünya standartlarında bir kent yapacağız. Bakın İskenderun Limanı’nın özelleşmesi, Arsuz yolunun yapılması, eğitimden sağlığa birçok proje, yurt yapımı, bunların hepsini İskenderun’u kazandırdık. Amanos Tüneli projesi ile Doğu ve Güneydoğu’yu limanla buluşturacağız. Amacımız yaşanabilir bir İskenderun yaratmaktır” ifadelerini kullandı.

Arsuz'u ilçe yaparak bir truzim cenneti yaratmak istediklerini söyleyen karasayar, Arsuz'u ilçe olmasaydı zamanla yaşanmaz bir hal alıp var olan güzelliklerin kaybolmasına insanların şehirden uzak oldukları için devlet hizmetlerinden zaman kaynaklı sıkıntılar yaşadıklarını, Arsuz'un ilçe olmasıyla birlikte Hizmet binalarından hastane, emniyet, bankalar ve diğer hizmet birimleri ile Arsuz halkına kendi yakınlarında hizmet edileceğini söyledi.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI