Bugun...



METE ASLAN; ARSUZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ KAZANMALI
Tarih: 30-01-2014 00:57:06 + -


METE ASLAN; ARSUZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ KAZANMALI


METE ASLAN; ARSUZ HAK ETTİĞİ DEĞERİ KAZANMALI

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Arsuz’un ve halkının hak ettiği yerde olmadığını, burasının Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden birisi olduğunu vurguladı.

       İlçe ziyaretlerine Arsuz ve köylerinde devam eden MHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mete Aslan, Gözcüler, Konacık ve Haymaseki köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi, Partisinin Arsuz İlçe Teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdi.  

       MHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Kudret Dönmez, İlçe Başkanı Kasım Uğur ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Büyükşehir adayı Mete Aslan yörenin hak ettiği yerde olmadığını oysaki buranın Türkiye’nin en önemli turizm beldelerinden biri olduğunu işaret ederek “Bir turizm beldesi olmakla birlikte birçok tarihi güzellikleri içerisinde barındırıyor. İnanın ki ben bir çok turizm beldesini gezdim. Bizim Arsuz’umuzun o gezdiğim turizm kentlerinden fazlası bile var. Mükemmel bir doğal zenginliğe sahibiz. Ancak görüyorum ki Arsuz ilçemiz ne yazık ki hak ettiği yerlerde olmadığı gibi oldukça da gerisinde. Burası da iktidar partisiyle birlikte olmadığı için mi bu kadar geri kaldı. Soruyorum bu hükümet bizlerinde hükümeti değil mi? Bizlerin de hükümeti olsaydı Arsuz şu an hak ettiği yerde olurdu. Demek ki hükümet sadece yandaşlarına hizmet götürüyor” diye konuştu.

        Arsuz ilçesinde yaşayan Alevi bir vatandaşın “Ben bir aleviyim. Sizi kişiliğinizden, Halka hakka yaptığınız hizmetlerden, ayrım yapmaksızın herkese eşit seviye de davrandığınız için seviyorum. Bizleri size düşman gibi gösteriyorlar. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki bizler Mete Aslan’ı çok iyi tanıyoruz. Yandayız” sözleri üzerine büyükşehir adayı Aslan ise “Bizler bir bütünüz. Alevi’si, Kürdü, Sünni’si, Çerkez’i, Laz’ı ile bir bütünüz. Hangi din hangi mezhep olursa olsun. Bizim Hatay’da göstermiş olduğumuz bu kardeşliğimizi kimselerin bozmasına izin vermem. Merak etmeyin” dedi. 

 

     “AMANOS TÜNELİ BOP OYUNU!”

      MHP Arsuz İlçe teşkilatının açılışına da katılan Aslan, mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının proje üretemediklerini savunarak, hükümetin çılgın proje diye nitelendirdiği ‘Amanos Tünelinin’ Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında doğuyu denize bağlamak için hükümetin verdiği söz olduğunu öne sürdü.

       Mega projeler diye ortaya konulan projelerin de halkı kandırmak, halkın duygularını sömürmek adına içeriği yalanlarla dolu olduğunu iddia eden MHP’li Aslan “Mevcut hükümet tutturmuş Amanos Tüneli diye. Halkımıza diyorlar ki bu proje ile size istihdam sağlayacağız. İnanmayın! Bu Büyük Ortadoğu Projesinin hükümet tarafından bir oyunudur. Doğuyu denize bağlamak adına verilmiş bir söz bu. Bizim halkımız sizin bu vaatlerinize en büyük cevabı 30 Mart günü sandık başında verecektir. Milliyetçi Hareket ile herkesimi kucaklayan, ayrım yapmaksızın, doğru bilgiler ile halkı bilinçlendirerek geliyoruz. Hatay’ımızı bulunmuş olduğu karanlık günlerden kurtaracağız. Birlik ve beraberliği sağlamak için bu yola çıktım. Oynanan oyunları halkıma anlatmak için bugün buradayım. Takdir sizin. Allah hakkımız da hayırlısını eylesin” şeklinde konuştu. 






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI