Bugun...



MKÜ Tıp Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi.
Tarih: 01-07-2013 18:40:39 + -


Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi.


MKÜ Tıp Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi.

        Mezuniyet töreni Atatürk Konferans Salonu’nda Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Dalkız,Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Özcan, Sağlık Uygulama ve Araştırma hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru, akademisyenler, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

             Tören, Tıp Fakültesi dönem birincisi Dr. Özge Yıldırım'ın konuşması ile başladı. Dönem birincisi Dr. Özge Yıldırım konuşmasında “Yorucu ve yıpratıcı 6 yıllık eğitim ve öğretim dönemi sonrası fakültemizi bitirerek karşınıza genç hekim adayları olarak çıkmaya hak kazandık.Hekimlik sağlık demektir;hayat demektir; ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgidir. Hekimlik işi yürek işidir ancak insanları seven bir yürek bu zorlu ve sadakatli kutsal mesleği yapabilir.Bu süreç içerisinde bizimle bu fedakar süreci birlikte yaşayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yıldırım, “Yapılan iş vicdanı sorumluluk gerektirir ve konu insan olunca hizmette sınır olmaz” diyerek konuşmasına son verdi.

       
Her başarının kendine ait bir öyküsü vardır diyen,Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise, “Bugünbu başarı öyküsünü dinliyorsak bu öykünün özverili çalışmalarını adım adım yaşayan biri olarak konuşmak isterim” sözleriyle konuşmasına başladı. Baş
kan Savaş:“Tıp fakültesinin ilk mezunlarını vermesi bende ayrı bir heyecan yarattı.Fakültenin kurulmasında emeğimin geçti.Ürününü aldığım bugünü yaşamak bana gurur verdi” dedi.

         
Konuşmaların ardından tıp mezunları Hipokrat Yemini ettiler.Dönem birinci ikinci ve üçüncülerine protokol tarafından diplomaları verildi.Pasta kesimi,plaket ve hediye takdiminden sonrakepler havaya atıldı. Tören kokteyl ve hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI