Bugun...



Necat Pehlivan Arsuz İçin Hizmette Hazır
Tarih: 18-06-2013 19:01:43 + -


Necat Pehlivan Arsuz İçin Hizmette Hazır


Necat Pehlivan Arsuz İçin Hizmette Hazır

Türkiye’nin bazı bölgelerinde gençlik ve spor müdürlüğü yapmış olan Necat Pehlivan İssos Otelde Arsuz bölgesindeki köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra CHP İskenderun ilçe yönetimi ve CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu'nun katılımı ile gerçekleşen toplantıda Adaylığını Açıkladı.

Arsuz’u yılın 12 ayı hareketli bir kent haline getireceğinin altını çizen
33 yıllık devlet memuru ve spor adamı olan Necat Pehlivan “Hizmette Türkiye’ye kazandırdıklarım bölgeme kazandıracaklarımın teminatıdır” dedi.


Projelerini bir sunum dahilinde anlatan Pehlivan, Arsuz’u bir dünya kenti ve spor cenneti yapmak istediğini söyledi. Pehlivan Arsuz’un özellikle spor ve truzim açısından ele alındığında önemli bir potansiyeli barandırdığını ve bu potansiyelleri harekete geçirecek güçlü yönetim kadrolarının gerektiğini, bu görevi kendisinin başarıyla yapabileceğini söyledi.

Seçilmesi halinde ayrıştırıcı değil birleştirici bir uslüp ile Arsuz’un köy ve mahallelerini kucaklayacağını ve Arsuz’u yılın 12 ayı hareketli bir kent haline getireceğinin altını çizen Pehlivan “Hizmette Türkiye’ye kazandırdıklarım bölgeme kazandıracaklarımın teminatıdır” dedi.


Yapacakları projelerle Arsuz’un yeniden denizle buluşturulacağını da vurgulayan Pehlivan “Başta İlçe merkezi olmak üzere trafiğe kapalı caddeler, sanat sokakları yapacağız. Aynı uygulamayı Arsuz’a bağlı diğer yerleşim yerlerine de hayata geçireceğiz. Bölgeye marina, balıkçı barınağı ve modern bir balıkhane, Hacı Ahmetli Meryem Ananın yıkandığı havuzun bulunduğu yerden kuşbakışı ilçeye bir teleferik planlıyoruz. Meryem Ananın yıkandığı yeri restora edip, yaşam alanları kuracağız, konaklama alanları yapacağız ve aynı zamanda Arsuz’a gelen konuklarımızı yarım saat arayla, mavi deniz sıcak kumsaldan, serin yaylaya taşıyacağız. Sıcak ve soğuk sunun kaynağına bir termal otel kaplıca yapacağız, sağlık turizmini geliştireceğiz. Oradaki insanlara istihdam yaratıp, ekonomik girdi sağlayacağız” şeklinde konuştu.





Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI