Bugun...



PEHLİVAN, ARSUZ’U KATILIM ANLAYIŞI İLE YÖNETECEK
Tarih: 15-07-2013 15:32:11 + -


CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı olan Necat Pehlivan, ANEMON Oteli’nde iftar yemeği verdi


PEHLİVAN,  ARSUZ’U KATILIM ANLAYIŞI İLE YÖNETECEK


CHP’den Belediye Başkan aday adayı 33 yıllık devlet memuru ve spor adamı Necat Pehlivan, seçilmesi halinde gelişime aç Arsuz ilçesine katılımcı belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceğini söyledi.

CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Necat Pehlivan Arsuz’daki sivil toplum kuruluş temsilcilerini, Partililer ve basın mensuplarını Anemon Otel’de iftar yemeğinde buluşturdu.

Pehlivan’ın iftar davetine CHP Genel Başkan Baş Danışmanı Muhammed Çakmak, Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetimi de katıldı.

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde 33 yıl devlet memuru olarak hizmet verdikten sonra bilgi birikimlerini doğup büyüdüğü Arsuz’da kullanmak için yola çıktığını ifade eden Pehlivan “Hepimizin bir araya gelmesiyle Alevi’siyle, Sünni’siyle, Gayrimüslimiyle Kürdiyle, Laz’ıyla Çerkez’iyle hepimiz bir araya gelelim ve çok gür bir orman oluşturalım kardeşçe” dedi.


ADAY ADAYLARININ HİÇBİRİ RAKİBİM DEĞİL...
Görev yaptığı birçok ilde Arsuz’u ve Arsuzluları en iyi şekilde temsil ettiğini de hatırlatan Pehlivan “Yeni büyükşehir yasasıyla Arsuz’umuz İlçe oldu. Yüzölçümü çok büyük ve denize kıyısı çok uzun, bu yeni yapılanmada 33 yıllık bilgi birikimimi lütfen git, hizmet ederek sergilemek istedim. 16 Mayısta emeklilik dilekçemi verdim, 31 Mayısta ilişiğimi kestim 16 Haziran’da Belediye Başkan aday adaylığımı ilan ettim ve yol koyuldum. Şu anda birçok aday adaya arkadaşımız var. Yemin ediyorum hiçbirisi benim rakibim değil! Rakip değiliz çünkü biz kardeşiz. Biz yol arkadaşıyız” diye konuştu.

KARARLAR KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ALINACAK
Arsuz’a karşı herkesin, bütün işadamlarının bir sorumluluk duyduğuna da dikkat çeken CHP’li aday adayı Pehlivan şunları söyledi: “Allah bana Belediye Başkanlığını nasip ederse; katılımcı belediyecilik anlayışıyla Ansuz ile ilgili alınacak bütün ciddi kararlarda hepinize gideceğim, danışacağım ve Arsuz’la ilgili bütün ciddi kararları katılımcı belediyecilik noktasından hareketle sizlerle beraber alacağım…”

CHP Genel Başkan Baş Danışmanı Muhammed Çakmak da Hatay’ın binlerce yıldır insanlığa kardeşliği, dostluğu, özgür yaşamayı öğreten bir kültürün merkezi olduğuna işaret ederek “Bizler de bu kültürün çocuklarıyız. Arkamızda iki büyük figür var. Türk Bayrağı var, bizim bağımsızlığımız ve Mustafa Kemal Atatürk var. Bizim sonsuza kadar bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamımızın iki teminatının arkasında konuşuyoruz. Hatay ilinde iki kardeşimiz şehit oldu. Allah onlara rahmet eylesin. Bu kardeşlerimiz demokrasi için, topraklarda barış için özgürce insanların kendini ifade etmeleri için hayatlarını feda ettiler” şeklinde konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI