Bugun...



TEDAŞ'ın Arsuz ile Zoru Ne ...
Tarih: 29-08-2014 17:08:31 + -


Arsuz’da elektrik kesintilerine bir türlü çözüm bulunmaması tatilcilerin isyanını kat be kat arttırdı.


TEDAŞ'ın Arsuz ile Zoru Ne ...

Hatay’ın yeni ilçelerinden aynı zamanda deniz ilçesi olan Arsuz’da elektrik kesintilerine bir türlü çözüm bulunmaması tatilcilerin isyanını kat be kat arttırdı.

Yaz mevsiminin başından beri başlayan ve son zamanlarda artarak devam eden elektrik kesintilerinin tatilcileri adeta canlarından bezdirdiğini öne süren vatandaşlar, “Hatay Valisi’ne sesleniyoruz, Arsuz Türkiye Cumhuriyeti’nin ilçesi değil mi?” serzenişinde bulundular.

Arsuz’daki elektrik kesintilerinin azalacağı yerde aksine arttığını ve son günlerde aynı saatlerde yapılan kesintilerin 8-10 saat kadar sürdüğünü öne süren yazlıkçılar tepkilerini şöyle dile getirdiler:

“Arsuz ilçe oldu olalı bizim elektrikten yüzümüz gülmedi. Sıkça kesilen elektriklerin azalmasını beklerken aksine arttı. Cihazlarımızın yanması, arızalanması şöyle dursun, buzdolaplarında on bin liralar değerinde ifade edebilecek gıda ürünlerini maalesef çöpe atmak zorunda kaldık.

Bu sorunumuzu sürekli sayın Hatay Valisine iletmemize rağmen maalesef çözsüm getirilmediği gibi, özellikle son hafta içerisinde kesintiler o kadar arttı ki, canımızdan bezdik. Akşam saat 22.00 de kesilen elektrik bazen sabaha kadar gelmiyor. Veya geliyorsa bile 5-10 dakika sonra gidiyor, kesintiler peş peşe bıktırırcasına devam ediyor. Dolayısıyla elektronik cihazlar maalesef büyük zarar görüyorlar.”

SUÇUMUZ ARSUZ’DA OTURMAK MI?

Tatilciler, yaz tatilinin zaten bitme aşamasına geldiğini belirttikleri açıklamalarında, “Bizim suçumuz Arsuz da oturmak mı? Arsuz ilçe oldu diye sevinmiştik, ama maalesef köyden farkı kalmadı. Biz yetkililere sesleniyoruz, suçumuz nedir? Arsuz tatil bölgesi olmasına rağmen neden sorunlarına çözüm getirilmek yerine aksine sorunları çoğaltılıyor. Elektrik kesintilerden dolayı bu kez sular da akmaz oldu. Yani tatil demeye bin şahit ister. Yetkililer artık bu feryatlarımızı duysun” eleştirisinde bulundular.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI