Bugun...



Yusuf Coşkun, Hatay’ın En Önemli Sorunu Elektrik Kesintileri..
Tarih: 17-02-2015 14:05:48 + -


AK Parti Hatay Milletvekilliğine Aday Adaylığını açıklayan Hatay’ın yakından tanıdığı bir isim olan Yusuf Coşkun, samimiyet ve sevgiyle hizmet verdiği kamu hizmeti döneminde gönüllere girmeyi başaran bir isim olmuştu.


Yusuf Coşkun, Hatay’ın En Önemli Sorunu Elektrik Kesintileri..

        Geçtiğimiz günlerde de Çevre ve şehircilik Bakanlığı Hatay Yapı Denetim Şube Müdürlüğü görevinden AK Parti Hatay Milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Yusuf Coşkun, beraberinde eşi Menekşe Coşkun, ağabeyi İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun, Enerji Bir-Sen eski Hatay İl Başkanı Ferit Ali Gündel, bölgenin yakından tanıdığı işadamı Öksel Yemekçiik Sahibi Hüseyin Öksel, Esentepe Mahalle Muhtarı Doğan Keleş, MHP camiasının saygın isimlerinden Mustafa Hammut Coşkun’la birlikte gazetecilerin karşısına geçti.

          Tüm soruları içtenlik ve samimiyetle yanıtlayan Yusuf Coşkun, Hatay’ın bugünlerde görünün en önemli sorunlarından bir tanesini elektrik kesintileri olduğuna dikkat çekti.

           23 yıl boyunca 24 saat hizmet aşkıyla TEDAŞ’ta hizmet veren Yusuf Coşkun’un eşi Menekşe Coşkun, elektrik kesintileri ve arızaların bolca yaşandığı dönemde sıkıntıları aile olarak birlikte çektiklerini ve sürekli olarak eşi Yusuf Coşkun’un yanında olduğunu hissettirerek moral desteğini verdiğini anlattı.

              Hatırlandığı üzere TEDAŞ İskenderun İşletme Müdürlüğü döneminde İskenderun ve çevresinde sürekli elektrik kesintilerinin yaşanmasına tesis ve yatırım eksikliğinin neden olduğunu belirten Yusuf Coşkun, sürekli büyüyen ve gelişen, yatırımlarla Türkiye’nin gözdesi şehirlerden bir tanesi olan İskenderun Körfezi’nde tesis yatırımları ve alt yapı gerekliliğini dile getirmişti.

           Geçmişten bugüne gelen halkla bütünleşen çalışma hayatını ve hizmet aşkını milletvekili olarak Ankara’da milletvekili olarak taçlandırmak arzusunu dile getiren Yusuf Coşkun, özelleşme öncesi  TEDAŞ İşletme Müdürü olarak  20 yılı aşan bir süre hizmetiyle tanınıyor.

          İskenderun’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Yusuf Coşkun, Mersin’de yaşanan ve Türkiye’yi yasa boğan Özgecan Aslan olayıyla ilgili üzüntüsünü ifade eden ve olayı kınadı ve konuşmasının devamında “Halka hizmet hakka hizmettir” düsturuyla çalıştığını hatırlattı ve hiçbir zaman makam ve mevki hırsına kapılmadığına dikkat çekti.

İnsanların sıkıntılarını ve sorunlarının çözümü noktasında 24 saat hizmet anlayışıyla çalıştığını belirten Yusuf Coşkun, “Gayret bizden takdir Allah’tan” diyerek de, bugüne kadar iyi niyet ve samimiyetle yürüttüğü hizmet dönemine AK Parti’den Hatay Milletvekili olarak sürdürmek gayretini ifade etti.

             Hatay’ın en büyük sorunu olarak elektrik enerjisi olduğuna dikkat çeken Yusuf Coşkun, milletvekili olduğu takdirde ihtisas alanı olan elektrik konusunda tüm sorunların giderilmesi için çalışacağını söyledi.

             Geçmişte TEDAŞ İskenderun işletme Müdürlüğü döneminde elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan şikayet ve protestoları anlayışla karşılayıp her zaman halkla diyalog yöntemini seçtiklerini ve bu diyalog ortamının da sevgi köprüsü kurulmasında etken olduğuna dikkat çekti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Siyaset Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI