Bugun...



Arsuzlu Esnaflar İsyanda ....
Tarih: 18-11-2014 13:11:07 Güncelleme: 18-11-2014 14:50:07 + -


Arsuz'da Elektrik kesintileri Devam Ediyor ...


Arsuzlu Esnaflar İsyanda ....

Arsuz’da 6 aydır devam eden elektrik kesintileri son haftalarda büyük rahatsızlıklara sebep olmaya başladı. Kale'den Karaağaç'a kadar günde 10 saate kadar elektrik kesintisi uygulanıyor. Bazı kırsal bölgelere ise günde yalnızca 4 saat boyunca elektrik verilebiliyor.

Enerji altyapısındaki problemler sebebiyle esnafı da mağdur edilen Arsuz ileçsinde halk isyan bayrağını açmak üzere, yaptığımız esnaf ve çifçi ziyaretlerinde halkın mağduriyetin önemli maddi kayıplara doğru yol aldığı ve giderek zararın karşılanamaz boyuta doğru ilerlediğini ifade eden vatandaşlar çözüm için artık sabırlarının zorlandığının altını çizdi.

Market ve gıda ürünleri satıcıları mal ve ürünleri artık yeteri derece sağlık biçimde koruyamadıkları için ürünlerinin bozulduğunu ve çöpe attıklarını ifade etti.

Küçük sanayi esnafları ise işlerin üst üste biriktiğini elektrik kesintilerinden dolayı vatandaşlarını hizmet almak için İskenderun'a gittiklerinin altını çizerken yaşanan sorunun artık paha biçilemez olduğunu kaydetti.

Arsuz’da sık aralıklar ve düzenli elektrik kesintileri mağduru esnaf ve vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırdı. Esnaflar sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinin dakikalar içerisinde tekrarlanmasına bir anlam veremediklerini ifade ederek, kesintiler yüzünden iş yapamamaktan yakındı. Esnaflar, elektrik kesintileri ve yapılan çalışmalar konusunda elektrik dağıtım şirketi ENERJİSA bilgilendirme yapmasını istedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
  • HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
    resim yok
  • KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
    resim yok
  • LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
    resim yok
  • HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
    resim yok
  • Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
    Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  • Arsuz TANITIM (2020)
    resim yok
  1. HADO'nun ilk seferi Haziran'da KKTC'ye...
  2. KADIN İSTASYONU’ ADLI OYUN ARSUZ'DA SAHNELENDİ
  3. LÜTFÜ SAVAŞ ARSUZ’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
  4. HATAY BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ TOPLANDI -
  5. Arsuz 2020 Yazından Bir Kesit
  6. Arsuz TANITIM (2020)
VİDEO GALERİ
YUKARI